Friday, May 21, 2010

see things differently

kalau bende dah jadi aku nak bwat cemmane lagi?

im sick of blamming myself
im sick of saying:

"sebenanye kalau ak.."
"boleh sebnanye.. kalau ak.."
"sepatotnye ak..."

sudah2 la..

x baik cakap 'kalau2' nie..

bende mmg nak jadi~

i can never turn back the time, so lets just see thing differently

kalau dah situasi tu x boleh jadi A situasi tu akan jadi B

bermakne.. mungkin situasi A bukan lah yang terbaik

walaupun kita rasa situasi A adalah terbaik

namun sebenarnya Dia lebih mengetahui

mungkin kita yg x nampak, tapi sebenaye..

kita boleh belajar sesuatu..

atau mungkin dapat sesuatu dari situasi B

minggu nie aku dah byk sgt belajar benda

i wont feel regret with my past

aku xkan rasa menyesal dgn apa yg berlaku

sebaliknya, aku akan singkap setiap perkara dalam pemikiran dan pandangan yg berbeza..

satu bende tue.. boleh dinilai dalam pelbagai jenis pandangan

kan?

hm... x semua org boleh faham aku, and thus many people misjudge me

aku dalam proses membaiki diri sendiri

dengan bantuan ramai org

dari cerita pelbagai pihak

dari pengalaman yg berbaza

dengan cara aku sendiri

ok.. entry nie agak merepek-mesti ade yg x faham kemerepekan aku nie kan?

tapi nie blog aku, so aDE aKU kESAH?

jya-


nah: nie gamba opa yg baru, saje nak show off betape cool nye oppa!! bak kate sumai, "YOU can mock or laugh all you want but no matter what,the very few things & human beings that I love,
will always be way better & more beautiful than you and the things you love"
sumai, dari dulu sampai skarang ini la yg ko slalu sebot2 kan? dan utk penygetahuan kaw, dari dulu smpai skarang, nie la ayt obsess pleng best penah aku jumpe, nothing better than this! hmph! [twinkle twinkle little star.. lalalalala~ part heechul dlm boom boom ^^ ]

Super Junior Pictures, Images and Photos

6 comments:

  1. timah, rindu kamu!xpe timah, jgan pkir pndangan org lain..just be urself okayy...

    *aku merepek ke??

    ReplyDelete
  2. ika: owh ika, u found me!!!!!!!! x2, ko x mrepek ;) mis u 2 3 4 5 6 7!!!!!!!!!

    maro: suke la yesung tue byk mane pon rong, ak x heran~ weh, hankyung x de ;( kyuhyun makin pedas!! donghae paleng pedas^^ ahahahaha~

    ReplyDelete
  3. lebih baik dari aku nye la.. hehe..

    ReplyDelete
  4. timah aku nk tepon kau!! tggu eaa~ ^____~

    ReplyDelete
  5. ala sumai... kau mmg slalu ckp nak kol ak, tp x kol2 pon.. nie la susah hidop jaoh2 kan.. dulu senang je, nak cite, g meeting tepi tangge~ atau datang jek bilek. bilek seblah2 jek pon kan.. atau g jek bilek pengawas si nisak ngan faten tue.. mesti jumpe punye... atau ko g jek kat dpn cermin kat tangge al farabi.. kompem ak tgh dok belek muka kat situ.. ahahaha~ ala, rindunye~~ ak g skolah tadi.. jumpe aishah, jaja, eha, ili: rindu gile kat korang sume2!!! ak da la dok jauh kat penang, jarang jumpe korang.. wuuuu...

    ReplyDelete