Friday, September 23, 2011

for ika taki

hai.

ini entry balas untuk entry comel ini : )


thank you ika!!!! terharu lah ade org doodle kite, hihip : p

kite cube lukis gamba ika tapi kite tak reti la lukis figure : (

so kite bagi awak chocolate cake with raspberry syrup and extra cherry in a special rainbow cup.
suke x? hihi : )

tapi sorry, lameeeeeee baru kte say thank you sebab rumah kite lameeeeeeeeeeee takde intenet and laptop kite rosak.

skang laptop dah sembuh rumah pon dah boleh wifi : ) heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee *senyummmmm laggiiiiiii

nanti doakan la cite cite murni aku dari kecik nak bukak cafe tu jadi, i'll put this thing into one of my hot list item : ) and every time ika come n visit my adipose holic cafe i'll give it to you for free!!! hahaha : DDD

okeyyy brangan lagi -.-''

mak aku nak aku bukak kedai dadah la wehhhh : (

ape2 je la, aku bukak 2 dalam satu kedai dadah + cafe. hahahahaha. cehhh sape nak datang!

okeyyyyyyy awal tadi sweet2 gune 'kite' ni tibe2 ber-'aku' la pulak, hihip :p

esok kite keje lagi lah, penat. bukan senang blaja dadah ni, ke kite yg kurang pandai? haha. i choose blaja dadah MEMANG susah lah xkan la nak cakap diri sendiri kurang bijak kan, nampak x bijak disitu. haha. xpe, positip positip....

okeyyyy dats all lah babaiiiiiiii

*hopefully tomorrow will be fine, ameen : ) tysm ika lov u <3 ; )

2 comments:

  1. Awwwww thank you timaaahhh! InsyaAllah klau kau bukak cafe aku dtg makan kek tuuuu! Hihihihi. Comeeeelll je chocolate cake! :-P

    ReplyDelete