Sunday, December 2, 2012

December Wish #1

Assalamualaikum,

December!!! kalau bulan 12 je mesti ingat birthday mummy kite. mummy kite selalunye akan look forward, apela anak perempuan cantik molek dia ni akan buat untuk hari istimewa dia~ (ye la, kalau nak tunggu anak lelaki,  semua memang bebuat tak tau)

and i came across this picture while tumbling this morning


NAK!!!!

walaupun mummy kite x makan bende manis, tapi mummy kite slalu suruh kite blajar masak cheese cake. kite akan buat, bulan ini. hehehe :D

so there's my first december wish, to make a birthday cake for mummy, specifically a cheese cake, topped with mnms and nutella and kitkat or any other sweet stuffs that could make any person's jaw drop or mouth watering or eyes glittering, ape2 lah. hehe :D

happy December! :D

1 comment:

  1. Salam,singgah lalu
    jemputla singgah blog kite, ada long sleeve maxidress dan dress cotton denim yang smart dan selesa dipakai.

    -->http://hiasanterindahstore.blogspot.com/

    TQ ye

    ReplyDelete