Thursday, June 24, 2010

album perkahwinan

CNBlue Pictures, Images and Photos

i want youuuu in my life <3
lalalalalalalala~~

satu lagi entry yg xde point..

aku ske tgk cover album ni, sangat simple dan smart

nanti aku kawen nak buat album camni jek,
bdiri kat dinding..
"kechak kechak"
tambah2 tulisan..
edit2 siket..
siap!!!

hahaha:))

aigooo..
kulit org korea ni mmg natural cantik ke?
or teknologi photography diorang maju sgt heh?

ekekeke~
opa, saranghae <3


dah tu jek, babai.

4 comments:

  1. kulit dorg mmng licin la, weather and natural :) and aku lg ske 2nd album :)

    ReplyDelete
  2. yap2..
    kulit diorng mmg flawless and diorng mmg cantek..
    sape kate diorng plastik tu mgkn xpernah tgk kot real life punye plastic surgery..sbb kalau org nk tau la, plastik surgery xboleh buat org yg hodoh jd gile cantek ok? (ter-emo sket) ahahah..

    ReplyDelete
  3. timah, jumpe sabtu ni!!!!!!! ^________~

    ReplyDelete
  4. aku suke smue cover album mereka, tp ni yg paling simple dan cantik, ni feveret ak ^^

    owh.. mmg natural gitu eh.. aigooo.. jeles2..
    xpe la tmah, bersyukor jek la ngan ape yg ko ade~ gagaga~

    hihi, jumpe sabtu ni!!!! ^.~

    ReplyDelete