Tuesday, May 17, 2011

doodley dooo


assalamualaikum.

duduk rumah tak tau nak buat apa : ( but i'm super excited about the upcoming movies ^___^

this week movie: NUR KASIH THE MOVIE.
next week movie: DIARY OF A WIMPY KID 2 RODRICK RULES

im super excited dengan both movies. plus someone's sending the diary books, full set book 1 until 5. yeehaaa ^_____________^ tangkyu tangkyu tangkyu sow much for the books, the awesome! walaupun aku tunggu beberapa bulan untuk kau hanta, and at last the books are on their way to mamah~ heheheheheheheheh. super excited ^^

well i honestly tak tau nak buat apa right now... bangun masak kemas rumah, bace komik.. then online baking life tumblr.. tumblr.. newtab reblog newtab reblog newtab reblog... tumblr... tunggu mr K update blog.. reblog some more ==' aku ada je assignment yg lecturer aku bagi, bukan2, bukan assignment, more to fyp(final year project) sebenarnya. tapi tak start apa2 lagi, gyahahaha~

then aku teringat aku ada save satu gambar from tumbler few weeks ago.

tuuu diaaa~~~

so this will be my new project, gyahahahahahaha. mengujakan gila tgk benda ni, hari tu time save gamba ni aku tgh final, sabaq2~~ plan nak bwat time cuti, hari ni baru tringat. cis. ketinggalan 2 minggu ==''

okeyla, tujuan aku tulis entry ni saje je nak show off project yg mengujakan ni, (mengujakan bagi aku la kot) jom la kte lukish shame2~ hikhik : )

so less time to re-blog sebab esk nak start my mini project on drawing. and my fyp. mweh heh heh~


ok dats all, babai!

6 comments:

  1. jom la mekyah... lukish shame2~~ wink2 ;)

    ReplyDelete
  2. Wow that drawing project is soooo exciting la Timah! :)

    ReplyDelete
  3. kan ika :) semalam aku baru start, 1st picture a bit awkward, lamo eh x doodle2, hahahahahahahaha~

    ReplyDelete
  4. TIMAAAAAAAAHH, aku pun sebenarnya ada fikir nak buat challenge ni. tapi tak ada yang menepati cita rasa. Nnt bila ada yg menarik aku nak buat jugak.

    Drawing challenge macam menarik. tapi aku tak pandai melukis. (╥﹏╥)

    ReplyDelete
  5. dayahh!!!! aku pon x pandai, saje je challenge diri sendiri, and alang2 tu challenge la yg lain skali, hihi. tapi ak xde la bwat contest tag2 cam bloggers2 lain buat.. hehe :D

    ReplyDelete