Thursday, May 19, 2011

ni tiba2 je jangan tanya kenapa



T__T tiba2 sedih.. teringat kawan2 pharmacy : ( penang : ( IKRAM : ( aku nak mintak maaf kat semua, aku x sempat mintak maaf, aku tau aku lambat, tp aku mmg macam ni apa2 pon lambat : ( aku nak mintak maaf kalau aku termasam muka, ter tak bagi respon, terlambat buat apa2, terlepas pandang kerja, terguris hati, terlalu straight forward, tergurau kasar, aku minta maaf. u guys being so great, penang memory's the best moment ever T______T

ezah, bela, kn, ummu, azi

aku mintak maaf : (

aku mintak maaf : (

aku mintak maaf utk segalanya. korang kwn2 terbaik, aku tak pernah rasa nak ulang balik masa, sebab aku

redha dgn semua perkara but right now at this moment aku rasa sangat2 nak patah balik masa.

naik BEY pusing round about byk2 kali. cakaaaapppp byk2 non stop even esok ada test, tengok majalah 3 and pity those yg kena volcano even esk ada exam, makan biskut hupseng cicah milo atas ehsan khairun nadiah, kadang2 cicah teh azi, pinjam shawl ejah, amek mekap mekya ngan bella

kadang2 aku x feed kocci, thanx guys for feeding him, he's missing u guys : (

skarang ni feels like sleeping kat ruang tamu rumah : ( kat situ la tido kat situ la makan kat situ la bebel kat situ la study : (((((

nak tidur mesti gelak2222 then diam tidur..

pagi2 tiba2 khairun lempang aku dengan gaya cam nak tanak lempang kesian kat kawan dia yg serba lambat ni

sorry semua, aku slalu letak alarm bunyi macam2 tp x bangun pun

sorry jah, ak slalu lambat, sorry everyone aku slalu lambat...

ya Allah bimbinglah mereka kesemua sahabat yang pernah kukenali ke jalan yang selamat aku mencintai mereka demimu. lindungilah mereka ya Allah.. sayangilah mereka

T_______T

i never felt this sad... u guys been so great, aku rindu sangat2...

bangun lewat.. rushing for class.. masuk class carik sape bawak air.. take 5 cari makanan nak kunyah, gosip2 jap kat luar sebelum masuk.. kadang2 lepak ls pulak... lpas klas carik plug utk on9 T_________T bila lagi nak buat macam ni?

everyday pulak ada je cerita nak tgk kat tv, takde cerita nak tgk kita boleh buat cerita, masing2 ada bakat utk jadi producer

T____________T

everyday carik line abc corner. crita2 pasal anney depan rumah, bajet nak being nice to them.. end up.. hehe, masalah komunikasi, they're lack of malay education..

keropok durian pop pop, benggol, drive thu, muzzafar akbar...

haha : (

kenapa kenapa perpisahan ni sedih..

owh...

coz it's perpisahan T_____T

good luck for everything guys, have a happy life, always : )

1 comment:

  1. bila uda tua, gini la rasanya...

    ReplyDelete